hulu needs to be looked at

Suggest or request default filters here. Please include your current Ad Muncher version and any applicable URLs.

Moderators: Murray, Jeff

hulu needs to be looked at

Postby johuth » Fri Oct 28, 2011 4:11 am

it when it gets to the commercial and it says that it is unable to load message from sponsors and wait a minute unlike it use to when it would skip through it with no problem.
johuth
Addict
 
Posts: 35
Joined: Tue Sep 28, 2010 4:52 pm

Re: hulu needs to be looked at

Postby Jeff » Fri Oct 28, 2011 4:15 am

You need to update your Ad Muncher.

It's working properly on the main hulu site.
That's not an ad blocker... THIS is an ad blocker.
---
No bovines were harmed in the making of this program.
---
My first popup stopper blocked too much.
My second popup stopper didn't block enough.
Ad Muncher was juuuuust right.
User avatar
Jeff
Ad Muncher Developer
 
Posts: 6119
Joined: Thu Mar 10, 2005 5:16 am
Location: California, United States

Re: hulu needs to be looked at

Postby johuth » Fri Oct 28, 2011 4:39 am

Ad Muncher v4.92 Build 32700/3778

that is what I am running at when I checked for udates today nothing came up for some reason. I have a premium license
johuth
Addict
 
Posts: 35
Joined: Tue Sep 28, 2010 4:52 pm

Re: hulu needs to be looked at

Postby Jeff » Fri Oct 28, 2011 4:42 am

it will work on the main hulu site.

You did not give me a link to a video that is failing.

This is the latest version of Ad Muncher.
http://www.admuncher.com/beta.pl
That's not an ad blocker... THIS is an ad blocker.
---
No bovines were harmed in the making of this program.
---
My first popup stopper blocked too much.
My second popup stopper didn't block enough.
Ad Muncher was juuuuust right.
User avatar
Jeff
Ad Muncher Developer
 
Posts: 6119
Joined: Thu Mar 10, 2005 5:16 am
Location: California, United States


Return to Default Filters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron