Adobe homepage navigation menu

Report page damage here. Please include your Ad Muncher version and any applicable URLs.

Moderators: Murray, Jeff

Adobe homepage navigation menu

Postby ramian » Mon Apr 25, 2005 2:30 am

http://www.adobe.com/

Navigation menu at the top of the Adobe homepage doesn't work with AdMuncher enabled. Ideally, one should see a mouse-over with the subsections of Products, Solutions, Support, etc... but, there's no mouse-over of the menus. Menus work ok with AdMuncher disabled. I'm using Ad Muncher v4.7 Build 16446/1091 *BETA*.
Image
User avatar
ramian
New User
 
Posts: 8
Joined: Tue Mar 29, 2005 12:10 pm

Postby Jeff » Mon Apr 25, 2005 11:35 am

The menus work here.

Are you using the user agent option?

If so which user agent?
That's not an ad blocker... THIS is an ad blocker.
---
No bovines were harmed in the making of this program.
---
My first popup stopper blocked too much.
My second popup stopper didn't block enough.
Ad Muncher was juuuuust right.
User avatar
Jeff
Ad Muncher Developer
 
Posts: 6119
Joined: Thu Mar 10, 2005 5:16 am
Location: California, United States

Postby war59312 » Tue Apr 26, 2005 3:25 am

Sounds more like:

Prevent interference with mouse usage

To me.

Ad Muncher Config > Options > Advanced > Mouse usage

Um ok maybe not. Changed user agent and no difference either.\

Maybe its 1092 instead of 1091 list. ;)

And no I am not effect by this. Menu displays fine here.
Statistics for Ad Muncher v4.94.34121/6855 (Free)
Adverts removed: 6,685,622
Bandwidth saved: 196,824 MB
Counter started: April 2, 2003

Image

6,685,421 items blocked - 196.8 GB saved - 3.2 weeks saved - 3,075,293 trackers blocked - 15,443,322 cookies blocked
war59312
Wiz
 
Posts: 904
Joined: Wed Mar 16, 2005 4:03 am
Location: U.S.A


Return to Page Damage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron