Page 1 of 1

Toolbar Will Not Open

PostPosted: Thu Sep 03, 2015 10:41 pm
by SHO_GuN
I have tried everything I can think of but my ctrl - right click quit opening my toolbar today. Everything else seems to be working normally.

Any ideas?

Thanks

Re: Toolbar Will Not Open

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 2:47 am
by Jeff
Which browser and which page?

Re: Toolbar Will Not Open

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 3:13 am
by SHO_GuN
Firefox 40.0.3 and IE8.

Will not work on any page.

Same behavior on all 3 of my computers.

Worked fine previously including as recently as this morning.

Re: Toolbar Will Not Open

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 3:20 am
by Jeff
Reboot and launch Ad Muncher as admin...

if it still doesn't work something else is broken on your end since Ad Muncher hasn't changed.

Re: Toolbar Will Not Open

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 4:20 pm
by SHO_GuN
First off, I'm not sure why the toolbar will open on some pages and not others so I will retract that it quit working on all 3 of my computers. I have figured my problem out and didn't go back and fool with the other 2 as I don't use them and their users don't use the toolbar so I don't care if it works or not.

I managed to trace my problem to the file "License.dat". Replaced it with a backup from a few days ago and my toolbar is working again. I had to wake up several hours earlier than usual yesterday and was pretty much brain dead by time I noticed this problem last night or probably would have figured it out then :D

Re: Toolbar Will Not Open

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 11:09 pm
by Jeff
are you using 4.94 ?

also the toolbar will not work no any page Ad Muncher can't filter.

i.e. https pages.

Re: Toolbar Will Not Open

PostPosted: Sat Sep 05, 2015 12:07 am
by SHO_GuN
Yes, using 4.94. Is "License.dat" even required now that AM is fee? Didn't try it without it.

Figured that out about the https and also tried the other 2 computers for the heck of it and the toolbar still won't open on them.


Edit: Deleted "License.dat" and "Registration.dat" from the other 2 computers and restarted AM on them. The files were recreated and the toolbar works on them now also. I think I just copied my entire data folder to them so they had all my custom rules back when AM went free.